McLouis

Over McLouis

Stijlvol, comfortabel en dynamisch

OVER HET MERK

McLouis, “Just Starring”

McLouis is hét merk voor wie op zoek is naar een comfortabele, moderne en mooie design camper waar hij zich bijzonder in voelt.
Het werd geboren in 1999 toen het aantal mensen dat de wereld van plein-air naderde toenam. Gespecialiseerd in de productie van campers, semi-campers en alkoof, interpreteert McLouis de Italiaanse smaak, met aandacht voor de voorschriften van mode en interieurontwerp in termen van kleuren, materialen en vormen.

McLouis heeft duizenden camperbezitters begeleid op weg naar volwassenheid, een uitstekende reisgenoot gebleken en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen in het reistoerisme.
McLouis biedt een brede en dynamische line-up die is gecreëerd om te voldoen aan de behoeften, smaken en voorkeuren van kampeerliefhebbers, van grote gezinnen tot koppels, door middel van innovatie en onderzoek.

Het belangrijkste doel is om te anticiperen op trends en de lat te leggen in de sector van recreatieve voertuigen. De alchemie van Italiaanse stijl, wooncomfort en eigenzinnig design komt samen in opvallende eigenzinnige campers, waarin de McLouis-stijltoets altijd duidelijk herkenbaar is.De volumes, meubels en accessoires zijn rationeel ontworpen voor ultiem comfort tijdens het reizen en wonen in McLouis campers. De woonruimtes, materialen en vormen zijn tot in het kleinste detail bestudeerd.

Aantal landen
Verschillende modellen
Aantal Verdelers
Jaar oud

#wearetrigano

DE GROEP

Trigano, de Italiaanse marktleiding in het producteren van motorhomes

Benimar trad in 2002 toe tot de Trigano Group. Trigano groeide, sinds de oprichting in 1874, door geleidelijke fusies van bedrijven die gespecialiseerd zijn in de productie en marketing van recreatieve voertuigen. Trigano is nu de grootste fabrikant van campers en bestelwagens in Italië.
Trigano’s verhaal is er een van innovatie, continue groei en hechte banden met de gemeenschappen waarin we gevestigd zijn en waar onze mensen wonen en werken. Het is een Italiaans verhaal, een verhaal over zakenmensen en ambachtslieden die gelijke tred hielden met de veranderende tijden en hun fabricagevaardigheden aanpasten aan de wens van hun klanten om in alle vrijheid te reizen.

ONZE GalERIJ

McLouis , jouw avontuur start hier